شماره مطلب: 221

Utilisation of feed resources in production of Atlantic salmon (Salmo salar) in Norway

نویسنده: 
Trine Ytrestøyl
انتشارات: 
Elsevier
تعدات صفحات: 
10
موضوع: 
کاربرد منابع غذایی در تولید ماهی آزاد اقیانوس اطلس (سالار Salmo) در نروژ
In 1990, 90% of the ingredients in Norwegian salmon feed were of marine origin, whereas in 2013 onlyaround 30%. The contents of fish meal and fish oil in the salmon feed were 18% and 11%, respectively, in 2013.Between 2010 and 2013, salmon production in Norway increased by 30%, but due to a lower inclusion of marineingredients in the diet, the totalamount of marine ingredients used for salmon feed productionwas reduced from544,000 to 466,000 tonnes. Norwegian salmon farming consumed 1.63 million tonnes of feed ingredientsin 2012, containing close to 40 million GJ of energy, 580,000 tonnes of protein and 530,000 tonnes of lipid.1.26 million tonnes of salmon was produced.
حجم: 
645KB

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.