شماره مطلب: 265

جيره نويسي تغذيه آبزيان

نویسنده: 
دكتر حشمت سپهري مقدم
انتشارات: 
دانشگاه پیام نور
تعدات صفحات: 
72
پرورش آبزيان از 4000 سال پيش در چين، ژاپن و مصر باستان مشاهده شده است. همچنين تاريخچه ي پرورش ماهي در هند به3000 سال پيش و در اروپا به 2500 سال پيش برمي گردد. با وجود اين قدمت ديرينه، اين علم بسيار جوان و نوپا است. خصوصياتبرجسته ي پرورش آبزيان را م يتوان در شش مورد عنوان كرد كه شامل: پرورش متراكم ماهي در مقايسه با ساير حيوانات، ضريبتبديل غذايي پايين، امكان پرورش ماهي به همراه كشاورزي و باغباني، بهبود محيط زيست به جهت استفاده از ضايعات مواد درتغذيه ماهي، توسعه ي روستايي، وجود درصد بالايي از اسيدآمين هي متيونين، ليزين، اسيدهاي چرب ايكوساپاپانتوتنيك،و مواد معدني از قبيل كلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم در گوشت ماهي است.
حجم: 
605KB

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.